12 september 2010
10:00

Älta IF 2

Referat: Nackdala AIS - Älta IF 2

Det här var en match med två ansikten. I första halvlek hade vi lika mycket av spelet som Älta. Vi hade några bra målchanser medan Paula ganska lätt plockade deras långa bollar som de slog på snabba forwards. Så fick vi en straff som Johanna satte perfekt i målvaktens högra hörn. 1-0 i halvtid.
I andra halvlek fick de två snabba mål och sedan tappade vi i spelkvalitet hela tiden. Våra backar hann inte med i deras löpningar, vårt mittfält fick inte tag i bollen och våra forwards fick inte särskilt många bollar att jobba med. Till slut hade de gjort 6 mål och det är en halvlek som vi bör glömma så fort som möjligt.
Matchens lirare: Johanna kämpar alltid, mästare på att hålla i bollen och slå intelligenta passningar, och gör målet.

sön 13 jun 2010, 14:00 Älta IF 2 - Nackdala AIS 2 - 6